Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hb400
tag
Szerintem az UHU-vezérlőpult ezen része nem kerek. Én is szívtam ezzel elég sokat. A végén
kénytelen voltam a fent említett XF86Config file-t megszerkeszteni. Jelenteni kéne a hiba
jelenséget az UHU fejlesztőknek, csak elöbb tesztelni kéne, hogy tényleg rossz -e.
Én az XF86Config következő részét írtam át, mégpedig, úgy, hogy megnéztem windows alatt,
hogy mennyit tud a monitor és az azt vezérlő kártya. Ha van OSD a monitoron akkor abban
benne kéne lennie az aktuális képfrissítésnek(windows alatt). Az enyém HF: max. 69 VF: max.
85. Tehát ezeket beírod maximumnak. Kiemeltem, hogy hova. Ha újraindításnál ''black screen''
fogad akkor elnézést és próbáld meg a mandreket vagy a Suse-t
Section ''Monitor''
Identifier ''UHU-Monitor''
HorizSync 28-69
VertRefresh 43-85
EndSection
Section ''Screen''
Identifier ''UHU-Screen''
Device ''UHU-Card''
Monitor ''UHU-Monitor''
DefaultDepth 16
Subsection ''Display''
Depth 16
Modes ''1024x768''
# ViewPort 0 0
EndSubsection
EndSection
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest