Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos nem tudtam megállni, s kipróbáltam az X 4.3.0-át
. Egy jó tanács: ha Uhu-tok/Ati R9000-ek van, inkább várjatok! Ugyanis nekem elszállt ''no screen found''-dal. + még odarakta, hogy a talált X verziója 4.3.0, míg neki 4.2.x szükséges
Ráadásul sehol sem találom az ígért R9000 és társait, a menüben csak Ati Radeon van, ezzel pedig a fenti hibát kapom (Mondjuk az a kérdés, hogy ez kinek a hibája: tényleg az UHU-é, vagy az X-é?
) Majd kipróbálom VESA módban is, hátha úgy elindul...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Egy jó tanács: ha Uhu-tok/Ati R9000-ek van, inkább várjatok! Ugyanis nekem elszállt ''no screen found''-dal. + még odarakta, hogy a talált X verziója 4.3.0, míg neki 4.2.x szükséges
Ráadásul sehol sem találom az ígért R9000 és társait, a menüben csak Ati Radeon van, ezzel pedig a fenti hibát kapom (Mondjuk az a kérdés, hogy ez kinek a hibája: tényleg az UHU-é, vagy az X-é?
) Majd kipróbálom VESA módban is, hátha úgy elindul...