Hirdetés
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
hali
új vagyok itt. jopár év után gondoltam ujra adok esélyt a linuxnak és megpróbálkozok vele. Annyit hallottam az UHU-ról hogy gondoltam megprobálom most ezt a disztribuciot. Fel is tettem, de sajnos valamiért folyamatosan 90%-on pörgeti a procit, és így használhatatlanul lassú. Egy ablakváltásnál 3-4 másodpercet kell várni, és ez rettenetesen idegesítő, arrol nem is beszélve hogy kínszenvedés használni a rendszert így. Egy VISTA mellé húztam fel, SWAP partíciót nem csináltam.
a gép paraméterei: core2duoT7200, 2GB 667MHz ram, 5400RPM vinyo. egy noti amugy. Mitől forgathatja mindkét magot közel 100%on a rendszen? bárminemű 5letet, segítséget szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Synology NAS
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest