Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
hali
új vagyok itt. jopár év után gondoltam ujra adok esélyt a linuxnak és megpróbálkozok vele. Annyit hallottam az UHU-ról hogy gondoltam megprobálom most ezt a disztribuciot. Fel is tettem, de sajnos valamiért folyamatosan 90%-on pörgeti a procit, és így használhatatlanul lassú. Egy ablakváltásnál 3-4 másodpercet kell várni, és ez rettenetesen idegesítő, arrol nem is beszélve hogy kínszenvedés használni a rendszert így. Egy VISTA mellé húztam fel, SWAP partíciót nem csináltam.
a gép paraméterei: core2duoT7200, 2GB 667MHz ram, 5400RPM vinyo. egy noti amugy. Mitől forgathatja mindkét magot közel 100%on a rendszen? bárminemű 5letet, segítséget szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest