- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autóhifi
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nekem olyan jellegű problémám van az UHU-Linux 1.2-vel, hogy nem hajlandó elindulni grafikus felületen. Bootolok a lemezről. Kiírja, hogy Disabling IRQ #185 stb.. Ez megy kb. 5 percig majd elkezdi a telepítést. Mindenki azt mondja, hogy milyen hamar felmegy (maximum 20 perc) nekem meg több mint egy órába telt, mire eljutott a telepítés végéig, ahol kiválasztottam vga-nak a vesa-t és konfigurálta a csomagokat. (legalábbis ezt írta ki
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Hozzá kell még azt tennem, hogy rossz a videókártyám (X800XT), továbbá mindkét UHU-Linux cd amit kiírtam hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest