Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nekem olyan jellegű problémám van az UHU-Linux 1.2-vel, hogy nem hajlandó elindulni grafikus felületen. Bootolok a lemezről. Kiírja, hogy Disabling IRQ #185 stb.. Ez megy kb. 5 percig majd elkezdi a telepítést. Mindenki azt mondja, hogy milyen hamar felmegy (maximum 20 perc) nekem meg több mint egy órába telt, mire eljutott a telepítés végéig, ahol kiválasztottam vga-nak a vesa-t és konfigurálta a csomagokat. (legalábbis ezt írta ki
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Hozzá kell még azt tennem, hogy rossz a videókártyám (X800XT), továbbá mindkét UHU-Linux cd amit kiírtam hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nintendo Switch 2
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.