Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nekem olyan jellegű problémám van az UHU-Linux 1.2-vel, hogy nem hajlandó elindulni grafikus felületen. Bootolok a lemezről. Kiírja, hogy Disabling IRQ #185 stb.. Ez megy kb. 5 percig majd elkezdi a telepítést. Mindenki azt mondja, hogy milyen hamar felmegy (maximum 20 perc) nekem meg több mint egy órába telt, mire eljutott a telepítés végéig, ahol kiválasztottam vga-nak a vesa-t és konfigurálta a csomagokat. (legalábbis ezt írta ki
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Hozzá kell még azt tennem, hogy rossz a videókártyám (X800XT), továbbá mindkét UHU-Linux cd amit kiírtam hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.