Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
1. Hmm, hogy miért UHU-t ajánlok? Mert magyarok fejlesztik, tehát nemzeti öntudat rulzik
Meg tényleg olyan jó, mint a többi nagy, bár még nincs akkora támogatottsága és program ellátottsága, de ez szerintem hamarosan változni fog. Segítsük a magyar fejlesztéseket, támogassuk a linuxot és használjuk félelem nélkül. Kb ennyi. Fel?lem használhatsz SuSe, RedHat, Mandrake, Debian, Slackware (én err?l váltottam) linuxot, vagy bármelyik másikat a sok közül, a lényeg a linux és a szabadságérzés 

2. Ha tudsz egy pontos linket dobni akkor megnézem...
Ennyi és nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- PLC programozás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg tényleg olyan jó, mint a többi nagy, bár még nincs akkora támogatottsága és program ellátottsága, de ez szerintem hamarosan változni fog. Segítsük a magyar fejlesztéseket, támogassuk a linuxot és használjuk félelem nélkül. Kb ennyi. Fel?lem használhatsz SuSe, RedHat, Mandrake, Debian, Slackware (én err?l váltottam) linuxot, vagy bármelyik másikat a sok közül, a lényeg a linux és a szabadságérzés