- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz
Kendek #39070 üzenetére
Hello Innen raktam fel (terminálból)
A program nem fagyott meg mikor (csinálná) elvileg, akkor birok mászkálni az opciók között ,de mentést nem csinál.
Újra indítottam többször is a gépet ,de semmi változás.
Hogyan tudnám PPAból telepíteni illetve előtte törölni ha kell? Leírnád ,hogy a lépéseket mit ,hogy csináljak? Köszönöm. -
mzx
senior tag
válasz
Kendek #38976 üzenetére
Igen, anno 2008-ban le is írtátok a módját nekem -csak már nem emlékszem a részletekre-, hogyan adjak meg másik jelszót, mert valamiért nem fogadta el a rendszer, amit első telepítésemkor megadtam.
Szóval, ne erőlködjek, és ne adjak neki mégse jelszót?
SZERK.: ja, még valami! Lehet, h nem is kell különösebb tudás ehhez, mert egy "mezei" linux live cd-vel be lehet hatolni egy merevlemezen levő linux rendszerbe? Vagy azért avval mégse olyan szinten, legfeljebb csak a mappák, file -k kezelésére képes benne? Csak tippelek...
-
-
mzx
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
Kendek #38903 üzenetére
de ez az elgondolás helyes?
"De a bejelentkezési jelszó (ha jól tudom) nem azonos a root jelszóval. nem úgy van hogy a rendszergazda (bejelentkezési) jelszó kell hozzá hogy a terminálban kiderítsd a root jelszavad ami egy generált általad addig nem ismert jelszó.
vagy rosszul tudom?" -
törölt tag
válasz
Kendek #38741 üzenetére
igen, de kde alatt nincs gnome-keyring beállítási felület, hol változtassam meg? nem is adtam meg neki soha semmilyen jelszót, viszont a login jelszavammal megy, mintha autentikáiót kérne csak, ahogy a futási jog szintjének megemeléséhez is szokott (csak egy keyring fejléces ablakban, nem a gksu ablakban).
-
törölt tag
válasz
Kendek #38737 üzenetére
igen, először nekem is felment rendesen, cska nem indul el a 32 bites függőségek miatt, aztán leszedtem, és próbáltam feltenni újra, és most ez van. de lehet, hogy nem skype hiba kifejezetten, mert az előbb néztem, és a muon is megzizzent, azt mondja, hogy nincs megfelelő authentication a műveletek végrehajtásához, pedig fel sem dobta a jelszókérő ablakot. attól tartok valamit elrontottam a függőségmizériában az egyik aptitude parancsnál (amikor nem olvastam végig a kilométeres listát, hogy mi mivel akad és mit fog eltávolítani). de majd megpróbálom kibogozni.
a béta2 amúgy már egész jó, végre megy az ibus is, és ha a skype is felmenne, akkor már tudnám elsődleges rendszenek használni. de a vicc az egészben, hogy natty-ra felmegy simán a skype, nem tudom mit variáltak, hogy oneiric-re nem. gondolom a gtk3 migráció kavar be, még úgy is, hogy ez kubuntu...amúgy azt meg lehet oldani valahogy, hogy a keyring ne kérje mindig a jelszót? ahányszor elindítom az empathy-t kde alatt, bekéri. illetve oneiric-ben a sesssion loginor kéri.
-
törölt tag
válasz
Kendek #38727 üzenetére
inkább az a bosszantó (bár érthető) lépés, hogy alapértelmezetté tették teljesen, és ha egy deb fájlt akarok feltenni, akkor is ki kell várni, mire a dög nagy szoftverközpont elindul, a gdebi helyett. bár ez megoldható, ahogy még sok más dolog is, de sajnos az alapértelmezett beállítások és szoftverválaszték egyre kevésbé egyezik például az én elvárásaimmal is.
miért használok akkor (k)ubunut-t? mert a szoftverkínálat még mindig náluk a legjobb, és a debian alapokra épülő csomagkezelést sem túrták szét annyira, hogy használhatatlanabb legyen a konkurenciánál. -
aag
őstag
válasz
Kendek #38727 üzenetére
Egyrészről lehet keresni ha tudod mit szeretnél telepíteni.
Mi a logikátlan? Hát például az, hogy a telepített és a telepítetlen összekeveredik.
De hagyjuk ezt. Nem a többség igényei dominálnak a fejlesztésben, hanem egyetlen szponzor diktál. Csak azt tudnám, hogy miért helyeselsz mindehhez? Ennyire nem lehetsz ubuntu-fan.
-
aag
őstag
válasz
Kendek #38725 üzenetére
Ezzel lehet a legtöbb új felhasználót megfogni, hiszen egyszerű, részletes és informatív.
Elriasztani. Logikátlan és használhatatlan. Szerintem. De én nem vagyok linux-szakértő mint te. Én csak a saját véleményemet mondom. Úgyhogy jobban járnak mások, ha inkább rád hallgatnak.
-
Jester01
veterán
válasz
Kendek #38694 üzenetére
Konkrét ubuntu cdm most nincs kéznél, de ha kiszedték belőle hogy el tudja indítani a telepített rendszert akkor azért hülyék
Sőt, eleve lehetne benne "fix mbr" menüpont a kevésbé hozzáértők számára. Azt hittem az ubuntu felhasználóbarát. Amúgy mindegy, én debiant használok
-
Jester01
veterán
válasz
Kendek #38691 üzenetére
Nem tudom, ezek totál be vannak szívva? Mondja már meg valaki, miért nem indítják el a cd boot managerből a normál rendszert? Hiszen csak a boot loader kell, a többi rész teljesen jó a merevlemezről. Onnantól kezdve nem kell semmi idétlenkedés, csak egyszerűen a grub-install /dev/sdX
-
aag
őstag
válasz
Kendek #38646 üzenetére
1. Neked kényelmetlen a használata, nem mindenkinek.
Szinte mindenkinek. Olvasok sok helyen. Mindenhol ezt lehet olvasni. Kényelmetlen, sőt sokak szerint logikátlan működésű.
2. Ez megint csak a saját agyszüleményed, jó eséllyel nem fog perelni semmit
Hogy fog perelni vagy sem, az nemérdekes. Perelhet éspediglen joggal, mert védett működési séma, amit simán lenyúlt az Ubuntu disztribúció. Ez tény kérdése. Attól, hogy te nem tudod, vagy nem akarsz róla tudomást venni, a valóság nem változik. Megtörtént. Ez már múltidő.
3. Ez minden belerakott újdonsággal így van
Nem, ez sem igaz. Szerencsére nincs mindig így és nagyon nagy baj, hogy most így volt. Amiről azt állítják hogy kész, az legyen kész. Ne háronegyed-kész, főleg ne szinte működésképtelen félkész.
5. Mint minden, természetesen ez sem egy olyan univerzális dolog, ami mindenkinek és minden tekintetben maximálisan kielégíti az igényeit.
Blabla. Már bocsánat, de tényleg az.
Remélem látod, hogy ezen érveid csak igen kismértékben támasztják alá az állításodat.
Az ellenkezőjét látom. Alátámasztják. Azt is látom, hogy egy linuxfan milyen logikátlanul próbálja védelmezni azt amit a valóságban nem is támad senki. Ugyanis a jogos kritika nagyban hozzájárulhat a fejlesztéshez, a jobbításhoz.
-
aag
őstag
válasz
Kendek #38638 üzenetére
Te sem tudsz erős lábakon álló érvekkel szolgálni
Tévedsz, én tudok:
1./ Kényelmetlen a használata
2./ Az Apple nagy valószínűséggel perelni fog a rendszere egy fő elemének lenyűlása miatt
3./ Készként jöttek ki egy negyed-kész dologgal, ami még hibás is.
5./ megosztja az Ubuntu közösséget.
...és még lehetne folytatni, te is tudod.
A magánvéleményed pedig nem biztosíték az állításodra, maradjunk ennyiben.
Mielőtt ebbe beleélnéd magad elmondom, ezek az általam felsorolt pontok rendszeres viták tárgyai a különböző fórumokban szerte a bolygón.
Ja-igen és a mosolyka amit tettem? Kár volt. Egy komoly témát ledegradált dedós szintre. Tekints el tőle. Mintha ott sem lenne.
-
törölt tag
válasz
Kendek #38638 üzenetére
nekem az nem tetszik továbbra sem, hogy széthúzzák méginkább az amúgy is elég fragmentált GUI kínálatot. senki nem vette át a Unity-t, még a Mint-esek sem, mert senkinek nem kell (igaz a gnome-shell fogadtatása sem felhőtlen, de ott legalább több disztró mögéállt). ráadásul néhány apró módosítással simán lehetne a shell-ből is unity jellegű felületet faragni, teljesen felesleges volt egy inkompatibilis cuccal előjönni
ami ráadásul visszafelé sem kompatibilis (az indicatorok teljesen más api-t használnak, mint a régi notification area, így mindent egyesével át kell írni ugye), nem kicsit önfejű és önző dolog szerintem.
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek #38633 üzenetére
Állítólag a babám úgy érzi, hogy lassabb neki a xubuntu mint a 10.10 ubi.
Azért cseréltem le mert úgy gondoltam fürgébb lesz neki a gép de sajna nem.
Gondoltam rá, hogy a 11.04 felteszem neki klasszikus felülettel és nem lesz gond.
Csak még keresgélek hátha van valami kicsi erőforrás igényű.
Néztem a slax ot de sajna mobil és nem igazán fejleszgetik.
Már csak azt nem értem, hogy az ubuntu háza táján miért álltak le a netbook os verziók fejlesztésével?ping eee ről még nem is hallottam meg az is tetszik ahogy nézem ubi alapú.
Elég kövér 1.4 Gb ahhoz képest, hogy netbook verzió. -
qwertly
addikt
válasz
Kendek #38502 üzenetére
Szia!
Arra ment a második kérdésem,hogy amikor feltelepitem a 10.10 uttána még letölt több 100MB javítást + az általam kiválasztott programokat.Ezeket szeretném elmenteni,hogy ha újra kell telepihenem az ubuntut ne keljen újra letöltenem hanem ha dvd vagy pendrive kimásolva nagy isten az windows partícióról feltudjam telepíteni.De az még egy klasszabb módszer lenne ha létezne az ubuntura olyan módszer mint a windows alatt van,hogy beleintegráljuk a telepítő dvd-be. -
Zealot80
tag
válasz
Kendek #38464 üzenetére
BIOS setup-ban hiaba allitom be a boot sorrendet mert csak az Ubuntut nyomja a HDD-rol.Kivalasztottam hogy a flash disk-rol boot-oljon de csak az Ubuntu-nal kotok ki es keri a jelszot. Amugy az a flash mar mukodott boot-kent mas gep eseteben. Ezert nem ertem most mi a gond vele.
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek #38393 üzenetére
utána néztem gparted el 99 százalék, hogy a sda1 en van az ubi. a többi kínai amit irtál
[link]
ez alapján csinálom mégis a második parancsnál ezt kapom /mount –bind /dev /mnt/dev /
root@ubuntu:/home/ubuntu# mount –bind /dev /mnt/dev
Usage: mount -V : print version
mount -h : print this help
mount : list mounted filesystems
mount -l : idem, including volume labels
So far the informational part. Next the mounting.
The command is `mount [-t fstype] something somewhere'.
Details found in /etc/fstab may be omitted.
mount -a [-t|-O] ... : mount all stuff from /etc/fstab
mount device : mount device at the known place
mount directory : mount known device here
mount -t type dev dir : ordinary mount command
Note that one does not really mount a device, one mounts
a filesystem (of the given type) found on the device.
One can also mount an already visible directory tree elsewhere:
mount --bind olddir newdir
or move a subtree:
mount --move olddir newdir
One can change the type of mount containing the directory dir:
mount --make-shared dir
mount --make-slave dir
mount --make-private dir
mount --make-unbindable dir
One can change the type of all the mounts in a mount subtree
containing the directory dir:
mount --make-rshared dir
mount --make-rslave dir
mount --make-rprivate dir
mount --make-runbindable dir
A device can be given by name, say /dev/hda1 or /dev/cdrom,
or by label, using -L label or by uuid, using -U uuid .
Other options: [-nfFrsvw] [-o options] [-p passwdfd].
For many more details, say man 8 mount .
root@ubuntu:/home/ubuntu# -
RBJ
addikt
válasz
Kendek #38390 üzenetére
nem találtam nem is érdekel más linux foleg mostmár tényleg nagyon jó az ubi csak hát mindig a kíváncsiság az emberben. Nem lenne rossz a mandri de kínek van kedve újra tanulni mindent.
most jut eszembe a nagy viharban elfelejtettem,hogy az asszony netbookján is ubi van irány arra és kész a pendrive. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek #38339 üzenetére
épp azért kellett a rendszert költöztetni, mert az a vinyó ment el tőlem, tehát már nincs meg. a pluszban kapcsolt partíciók utólag, csak tárolásra használt dolgok voltak, tehát a rendszer és a home egyben volt.
viszont most csináltam egy próbát: létrehoztam egy új felhasználót ngabor2 néven, és annak a könyvtárába se tud belépni...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek #38336 üzenetére
rootként megy a bash, 755 jogosultsággal. a /home/ngabor megvan, ngabor.ngabor tulajdonossal, 755-ös jogosultsággal.
így, cp -ax-szel már másoltam át rendszert. az x a /proc, /dev, /sys miatt kell, bár nem működő rendszer alatt ott nincs semmi, tehát tényleg felesleges. a mv nem változtat elvileg a jogosultságokon.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek #38333 üzenetére
a költöztetés úgy történt, hogy live rendszert bootoltam, mountoltam a régi (/mnt/old) és a cél (/mnt/new) partíciókat, majd cp -ax /mnt/old /mnt/new/ parancsot. így egy filerendszerről, minden jogosultsággal együtt átmásolódott minden. viszont így az új partíción egy /old kt-ba tett mindent, onnan egy mv * .. paranccsal mindent kimozgattam a helyére, a /-be (továbbra is live rendszer alól természetesen, nem a működő rendszerről).
tippre valamiféle jogosultsági problémák lehetnek, de a home jogosultságai jók egy másik, működő rendszerrel összehasonlítva.
a grubos választ köszi, működik
-
aag
őstag
válasz
Kendek #38292 üzenetére
Nem kár. 8 GB-os SSD van abban az eszközben amivel adják, és aminek kapcsán a kérdés felmerült. Történetesen van egy 8 GB-os pendrájvra installált UBUNTU 10.10 rendszerem. Sajnos már egy nagyobb frissítéskor gond van a hellyel. Azonkívül a proc-terhetlség sem mindegy. A teszt nem tér ki rá, de én valahol olvastam, hogy buheráltak ezzel is, mert az ubi túl sokat fogyaszt. Szóval te az asztalid mögül feleslegesnek ítéled meg, de az ultra-hordozható kategóriában kell egy ilyen szerintem.
-
kilozsul
aktív tag
válasz
Kendek #38263 üzenetére
Jah, csak nekem ez még nem megy így csuklóból... Még anno suse-n linuxoztam, onnan emlékszem pár dologra, de ennyi... éppen egy xbmc live-al küzdök, folyton elakadok valami apróságon, de sürget az idő így kénytelen vagyok kérdezni. Ubuntut most tanulom csak, de ez most nem ráérős, hogy "majd ha odaérek a könyvben". Bocs, hogy zavartam a kérdésemmel...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Kendek #38256 üzenetére
igen, itt inkább az a helyzet, hogy annyira nem is akarom helyreállítani, mert inákbb megtartom az lmde-t elsődleges rendszernek, és akkor átkerül az a nagyobbik vinyóra. kubuntu alatt ugyanis egyáltalán nem megy az ibus, amit nem tudok sajnos nélkülözni. lmde alatt megy, csak a kde miatt ronda a gui.
-
törölt tag
válasz
Kendek #38254 üzenetére
na, most rátoltam a frissítést, de megzakkant tőle szegény rendszer, már a kdm-ben sem tudok semmit csinálni. igaz, hogy nem is ment végig a frissítés, kifagyott közben szegény muon. így utólag inkább aptitude-ban kellett volna csinálni, csak muon-ban jelentek meg a frissítések, gyorsan rá is nyomtam, hogy tolja fel őket.
viszont az lmde@kde egész stabilan fut, nem hatotta meg, hogy felvettem neki az alap debian tárolót, még jó, hogy ez a rendszer is fent volt, mert különben most gép nélkül maradtam volna. azt hiszem marad is ez egy darabig. még felteszek egy kisebb partícióra egy ubit, csak a backup kedvéért, meg hogy nézegessem, hogy mit fejlődik.amúgy szerintem egész sokat átszabtak a kde-ben is. oda is bepaszírozták például az idióta indikátorokat, eltolták a language suppportot, meg kicsit a gui-t is átrendezték, bár azt elég minimálisan. egyébként ez nekem már így is sok, főleg az indicatorok miatt, sokkal praktkusabb a vanilla. viszont általában a desktop integration jobb szokott lenni ubuntu alatt. kíváncsi vagyok például mikorra oldják meg, hogy a gtk alkalmazások menjenek rendesen kde alatt (mármint nézzenek is ki jól).
-
törölt tag
válasz
Kendek #38252 üzenetére
nekem egy darab frissítés sem jött, és nem is talál semmit.
viszont megvan az oka, ezek a tárolók nincsenek felvéve. viszont ami izgi, hogy nem is engedi őket felvenni, hozzáadom, és nem történik semmi, nem jelenik meg az új a listában. egyébként a sources.list fájlban megvannak a tárolók, csak nem jelenik meg rendesen a listában...szerk.: most talált 163 új csomagot, de még mindig 0 bájtos forráslitákat szedett le. viszont megnézem a telepítés után mi történik majd, mert az aptdaemon is frissülni fog többek közt.
-
törölt tag
válasz
Kendek #38249 üzenetére
alapból terminálban frissítek, mert a kde frissítéskezelője egy halom trágya, de sem az aptitude, sem az apt-get nem talál újdonságot. viszont a tárolókat hogy nézem meg? mert amik fel vanna kvéve, azokat meg is találja, csak éppen nincs rajtuk egy bájt adat sem, mindegyik "hit", és "downloaded 0 kB"...
párhuzamos kérdés: kde alatt meg lehet valahogy oldani, hogy a gtk alkalmazások valami értelmes témát használjanak? felőlem lehet akár clearlooks is, csak ne ez a szögletes vacak, ami az alapbeállítás.
ntomka: reggel csak kevés időm volt próbálgatni, de eddig nem volt vele gondom. fent van a 3-as kernel is, meg minden. majd este próbálgatom még.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Kendek #38213 üzenetére
THX! Ismét okosodtam és működik a driver.
Wine-vel akkor nemkísérletezek tovább és a progival se.
Köszi a nevet.-----------------------
Viszont olyan kérdésem volna hogy miért fagy ki csontra a játék (CS:S) pontosan 4 perc után? Ekkor csak RESET segít. Nem 3 nem 5 nem 6 hanem 4 perc után pontosan. Több hangkarival kipróbálva alaplapi, betett PCI-ossal is ekkor persze tiltva az alaplapi is mindig ugyan azt csinálja.
Így új vididriverrel is holott itt joblett a grafikai minőség több fps is lett. Bár lehet majd 1x újrarakom az új driverrel és csak azzal indítom majd el, nemfogom a régivel előtte lehet az bekavart hogy azzal már sokszor próbáltam.Lehet érdekel a gép adatai akkor ittvannak: Asus p5k, 2600xt, 2gb ram, fsp táp, 1TB vinyi ezek a főbb ismérvek.
----------------------
Legújabb ALPHA kiadásu ubi-ban lehet vhogy klasszikus nézetet kiválasztani? Eztart vissza a használatától ill nemisinkább engem hanem muteromat aki nemértené. Ugye alapból csak az új nézetek vannak (3D meg 2D) ahol baloldalt belóg az az izé és nincs klassic nézet + nomeg az az újfajta menü
-
törölt tag
válasz
Kendek #38196 üzenetére
nem natty, hanem oneiric, és nem unity.
de eddig megjelent normálisan, csak gondolom valami frissítés után rosszul állított be valamit a telepítő, vagy egy jogosultság el lett kavarva. de nem csak az értesítési ikon a baj, hanem a szövegbevitelnek az egész gui-ja nem jelenik így meg. -
aag
őstag
-
-
-
-
-
cekkk
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
Kendek #37985 üzenetére
Ugygondoltam, ugyám!
Szebbnek tartom... A kérdés az, hogy ha Opensuse alatt nem akart compiz effekteket, gyakorlatilag "nem volt" videókarim, akkor Ubuntu alatt is ez lenne-e? Vagy csak hamar feladtam... amikor az ajánlott javítást próbáltam, az OpenSuse összeomlottLehet olyan, hogy loginnál Gnome vagy Unity shell legyen?
KöszönömValaki billentyűzet gondokkal küzd? (nem olvastam vissza, sry)
Gamer billentyűzetnél normál módra kell kapcsolni linux alatt, ez Gigabyte-nál shift+alt+ctrl+N a gamer mód shift+alt+ctrl+G de ez az alap beállítás. Manualból kifelejtették (amúgy is mindenhez adnak valami "titkos" kódot a gigáék, ez ősi tajvani szokás lehet....)
-
törölt tag
válasz
Kendek #37985 üzenetére
ez nem igaz, teljesen jól megy a gnome3 natty alatt is, csak néhány rendszerkomponenssel voltak gondok (nem ott jelenik meg ikon, vagy nem jelenik meg egyátalán, stb). nincs baj a felülettel.
egyébként akkor már érdemesebb feltenni az oneiric alphát, azt használom már lassan egy hete, és teljesen jó, meglepően stabil (natty bétához képest). -
Mtbsrác
senior tag
válasz
Kendek #37931 üzenetére
Meglett a gond amúgy!
Nem az UBU szoft központból kellett volna lekapni a playonlinuxot hanem a weboldaláról.
Így most kafa minden.-------------------------------------
Viszont érdekes dolog hogy a kis laptopomra felakartam tenni a disztribúciót.
- P3-as 1,1ghz-es proci 256mb-rammal megáldott kis vasra nemtom feltenni.
Live-ba fut szépen de telepítésnél mindig megakad a területi beállításoknál.
De akármelyik verziót akarom feltenni mind mindig csakis ott akad meg. -
vamzi
senior tag
válasz
Kendek #37941 üzenetére
Nos a 11.04-gyel tényleg egyszerűbb dolgom lett, mert minden hardvere működik, egyedül jobbklikket kellene csak rá forrasztani valahogyan. Ellenben liveról hihetetlenül lassú, kb féll óra volt mire bebootolt (szemben a korábbi verziókkal, amik 1-2 percen belül felálltak) plusz valamiért a korábbi verziók sokkal gördülékenyebbek voltak. A 11.04-ben ha megnyitok bármit, akkor beindul a diavetítés és borzalmasan lassú. Az új rendszer lassúsága miatt nem tudom, hogy felmerjem-e tenni, lenne-e értelme.
A felület viszont nagyjából jó is lenne, de az túlzás, hogy a Unity ki van fejlesztve a böködésre.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Kendek #37929 üzenetére
De már sikerült elindítani régebben most valamiért egyáltalán nemakar működni.
Igaz azóta már tettem újra a linuxot de mindig ugyanazt a verziót. És most az utóbbi pár újrarakásnál csinálja ezt de szinte mindenre akármit akarok feltenni. (Testelek még látszik)
Mostmár a Counter-Strike Source-ra pl kifagy a cuccos teljesen holott eddig menz azis.
Gép is ugyanaz, meg mindene
Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest