- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Gamepad
Aktív témák
-
Pontosan tudom, hogy hogyan fut az Ubuntu egy olyan gépen, mert magam tartok karban egy még annál is gyengébbet (Eee 701). Ha a felesleget legyomlálja az ember (pár alaptelepítésű alkalmazást ami csak a helyet foglalja), akkor egy 600-as cerkán, 512 MB-nyi központi memóriával és 4 GB-os SSD-re telepítve elfut a Natty is, Unitystül.

Azonkívül rendelkezem egy hardverileg hozzá sokkal közelebb álló Wind U100-as netbookkal is. Lassan több évnyi tapasztalatból mondhatom, hogy tökéletesen megbirkózik az Ubuntu futtatásával.
Őszintén szólva én nem tudnám mire használni ezt a MeeGót, csupa olyan szolgáltatást nyújt amire az égvilágon semmi szükségem. Az Ubuntu meg egy teljes értékű operációs rendszer, rengeteg kiegészítő alkalmazással a tárolókban. -
Speeedfire
félisten
Kendekkel értek egyet. A meego nem egy teljes értékű operációs rendszer elsőre szerintem. A hely miatt, meg megint csak azt tudom neked írni, hogy lubuntu, xubuntu stb. Rengeteg kis operációs rendszer van, ami kevés helyet és erőforrást eszik. Sőt van direkt netbookra szánt verzió is.
Azt remélem tudod, hogy a fenti rendszerek alapja ugyan az, csak a front-end az ami más. De ezen kívül minden ugyan úgy működik.
Szerintem járd még körbe ezt a témát azért.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest