Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Pontosan tudom, hogy hogyan fut az Ubuntu egy olyan gépen, mert magam tartok karban egy még annál is gyengébbet (Eee 701). Ha a felesleget legyomlálja az ember (pár alaptelepítésű alkalmazást ami csak a helyet foglalja), akkor egy 600-as cerkán, 512 MB-nyi központi memóriával és 4 GB-os SSD-re telepítve elfut a Natty is, Unitystül.

Azonkívül rendelkezem egy hardverileg hozzá sokkal közelebb álló Wind U100-as netbookkal is. Lassan több évnyi tapasztalatból mondhatom, hogy tökéletesen megbirkózik az Ubuntu futtatásával.
Őszintén szólva én nem tudnám mire használni ezt a MeeGót, csupa olyan szolgáltatást nyújt amire az égvilágon semmi szükségem. Az Ubuntu meg egy teljes értékű operációs rendszer, rengeteg kiegészítő alkalmazással a tárolókban. -
Speeedfire
félisten
Kendekkel értek egyet. A meego nem egy teljes értékű operációs rendszer elsőre szerintem. A hely miatt, meg megint csak azt tudom neked írni, hogy lubuntu, xubuntu stb. Rengeteg kis operációs rendszer van, ami kevés helyet és erőforrást eszik. Sőt van direkt netbookra szánt verzió is.
Azt remélem tudod, hogy a fenti rendszerek alapja ugyan az, csak a front-end az ami más. De ezen kívül minden ugyan úgy működik.
Szerintem járd még körbe ezt a témát azért.
Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest