- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
nekem az nem tetszik továbbra sem, hogy széthúzzák méginkább az amúgy is elég fragmentált GUI kínálatot. senki nem vette át a Unity-t, még a Mint-esek sem, mert senkinek nem kell (igaz a gnome-shell fogadtatása sem felhőtlen, de ott legalább több disztró mögéállt). ráadásul néhány apró módosítással simán lehetne a shell-ből is unity jellegű felületet faragni, teljesen felesleges volt egy inkompatibilis cuccal előjönni
ami ráadásul visszafelé sem kompatibilis (az indicatorok teljesen más api-t használnak, mint a régi notification area, így mindent egyesével át kell írni ugye), nem kicsit önfejű és önző dolog szerintem.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami ráadásul visszafelé sem kompatibilis (az indicatorok teljesen más api-t használnak, mint a régi notification area, így mindent egyesével át kell írni ugye), nem kicsit önfejű és önző dolog szerintem.