Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Kendek #37985 üzenetére
Ugygondoltam, ugyám!
Szebbnek tartom... A kérdés az, hogy ha Opensuse alatt nem akart compiz effekteket, gyakorlatilag "nem volt" videókarim, akkor Ubuntu alatt is ez lenne-e? Vagy csak hamar feladtam... amikor az ajánlott javítást próbáltam, az OpenSuse összeomlottLehet olyan, hogy loginnál Gnome vagy Unity shell legyen?
KöszönömValaki billentyűzet gondokkal küzd? (nem olvastam vissza, sry)
Gamer billentyűzetnél normál módra kell kapcsolni linux alatt, ez Gigabyte-nál shift+alt+ctrl+N a gamer mód shift+alt+ctrl+G de ez az alap beállítás. Manualból kifelejtették (amúgy is mindenhez adnak valami "titkos" kódot a gigáék, ez ősi tajvani szokás lehet....)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest