Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Gamepad
- Keychron egerek bemutatója
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Mint említettem fentebb nem vagyok valami guru.
Anno ,ígaz Opensuse 10.3-al probálkoztam, 2 vincsin az 1-1 oprendszer, egy pc-s újság leírása alapján történt a telepítés ,minden okés is volt belépő képernyőn választhattam melyik oprendszert szeretném índítani vagy az alapértelmezett elíndul az választási ídő lejártával. De mikor szerettem volna a suse-t eltávolítani akkor az Xp nem bootólt be és ezt nem kívánom átélni újra.Ezért gondoltam ha nem látják egymást akkor nincs is probléma csak nem tudtam ,hogy kivitelezhető a kérdésem.
Máskülönben néha néha nem árt az a kis testmozgás max. a csatik sínylik meg,de míg nem értek a linux használatához addig szeretném az xp-t is megtartani.
ngabor2: akkor választhatom a testmozgásos verzíót
és még müködni is fog a dolog? Ígazából a biosttól tartottam,hogy elállít valamelyik oprendszer,de akkor az nem történik meg?
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és még müködni is fog a dolog? Ígazából a biosttól tartottam,hogy elállít valamelyik oprendszer,de akkor az nem történik meg?