Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok fel tetem a kísérleti a gépre az ubuntu 8.10 bétályát eddig nem is volt vele gondom azt leszámítva,hogy nagyon ocsmányul nézz ki
.De ma reggel feltettem a ubuntu-restricted-extras csomagot na ekor behalt az egész rendszer mert kiírta,hogy libavcode3 hibát észlelt és nem tudok mit kezdeni vele.Mert azóta synatic csomagkezelő és a frissítés kezelő is leáll.Mind a 2 evvel a hiba üzenet el, E:dpkg was interrupted.you must run 'dpkg -configure -a' to correct the problem.Köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.De ma reggel feltettem a ubuntu-restricted-extras csomagot na ekor behalt az egész rendszer mert kiírta,hogy libavcode3 hibát észlelt és nem tudok mit kezdeni vele.Mert azóta synatic csomagkezelő és a frissítés kezelő is leáll.Mind a 2 evvel a hiba üzenet el, E:dpkg was interrupted.you must run 'dpkg -configure -a' to correct the problem.Köszönöm előre is a segítséget.