Aktív témák
-
bme
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezt megcsináltam, de minden ment normálisan. Nem állt meg sehol.
De szerintem nekem nem is ez kell, mert nem bootoláskor fagy le, hanem amikor az újraindítás opciót választom, akkor ugye van ez a [URL:http://media.arstechnica.com/news.media/ubuntu_boot.png]kép[/URL], csak ilyenkor a narancssárga csík jobbról balra fogy el. Mikor elfogy a csík, ott akad meg.Major Major: azt is megcsináltam amit Te írtál, de miután beírom a jelszavam, akkor azt írja, hogy Login incorrect
Jah és még valami. Azt hol lehet beálltani, hogy Firfoxban a backspacet ha megnyomom, akkor visszamenjen az előző oldalra?

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest