Hirdetés
Aktív témák
-
Bero
aktív tag
Sziasztok! Felmerült pár újabb kérdés:
1. Elméletileg feltelepítettem a falsht, de pl. YouTube-os videókat nem tudok nézni, (Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. -írja a YouTube) Mondom, más falsh dolgok, pl. a prohardver oldalán is mennek. Ez mitől lehet, mi hiányzik? (Ha hiányzik valami)
2. Todom valahol esetleg az ablakok áttetszőségét állítani?
3. Mindenhol keretem, de nem találtam azt a beálltási részt, ahol a bootkor lévő képersnyőszínt tudom állítani. Ez ilyen barnás-pirosa szín, és sem a háttérszín, sem a téma nem befolyásolta eddig, elnduláskor mindig bevirít.
4. Főként melyik videóleátszó programot használjátok, és miért, mi az előnye?
5. Nem tudtoik véletlenül egy progit, ami linux alatt lejátsza a guitar pro (*.gp3, *.gp4, *.gp5), és Power tab formátumokat?
Ne haragudjatok a sok kérdésért.
Előre is köszi!
Aktív témák
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Drón topik
- Router gondok
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest