Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
Aktív témák
-
harry
veterán
Írtam a huawei mobilnetes topicba is, de lehet linux oldali inkább a probléma, így itt is megemlítem. Használ valaki ilyen mobil netet (e220 voda)?
Nem tudom, hogy mindenhol így van-e (bár biztos nem), de nálunk alapból gyengébb minőségű/felbontású képekkel tölti le az oldalt, és csak ctrl+f5 kombóval, újratöltésnél szedi le az igazi, jó minűségű képeket (bár ehhez is kellett valamit módosítani azt hiszem, ezt nem én csináltam). Ezzel nem is lenne nagy baj, de a prohardver!en a fórumon ez úgy működik, hogy az egész topicot a jobb oldali sávba tömöríti be, középen semmi, mondanom sem kell, ez szinte használhatatlan, és csak frissítés után jelenik meg rendesen a fórum. Egy másik oldalon van egy flash képnézegető galéria, ott minden galériánál így be kellene frissíteni az oldalt ahhoz, hogy menjen. Szóval erre keresnék valami megoldást. Linux alatt használjuk, a vodás connect izé nélkül (az valamiért nem ment), simán a /etc/wvdial.conf-ban lett beállítva, és így üzemel. Másnál van hasonló probléma?
Aktív témák
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs