Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
harry
veterán
Írtam a huawei mobilnetes topicba is, de lehet linux oldali inkább a probléma, így itt is megemlítem. Használ valaki ilyen mobil netet (e220 voda)?
Nem tudom, hogy mindenhol így van-e (bár biztos nem), de nálunk alapból gyengébb minőségű/felbontású képekkel tölti le az oldalt, és csak ctrl+f5 kombóval, újratöltésnél szedi le az igazi, jó minűségű képeket (bár ehhez is kellett valamit módosítani azt hiszem, ezt nem én csináltam). Ezzel nem is lenne nagy baj, de a prohardver!en a fórumon ez úgy működik, hogy az egész topicot a jobb oldali sávba tömöríti be, középen semmi, mondanom sem kell, ez szinte használhatatlan, és csak frissítés után jelenik meg rendesen a fórum. Egy másik oldalon van egy flash képnézegető galéria, ott minden galériánál így be kellene frissíteni az oldalt ahhoz, hogy menjen. Szóval erre keresnék valami megoldást. Linux alatt használjuk, a vodás connect izé nélkül (az valamiért nem ment), simán a /etc/wvdial.conf-ban lett beállítva, és így üzemel. Másnál van hasonló probléma?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest