Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Írtam a huawei mobilnetes topicba is, de lehet linux oldali inkább a probléma, így itt is megemlítem. Használ valaki ilyen mobil netet (e220 voda)?
Nem tudom, hogy mindenhol így van-e (bár biztos nem), de nálunk alapból gyengébb minőségű/felbontású képekkel tölti le az oldalt, és csak ctrl+f5 kombóval, újratöltésnél szedi le az igazi, jó minűségű képeket (bár ehhez is kellett valamit módosítani azt hiszem, ezt nem én csináltam). Ezzel nem is lenne nagy baj, de a prohardver!en a fórumon ez úgy működik, hogy az egész topicot a jobb oldali sávba tömöríti be, középen semmi, mondanom sem kell, ez szinte használhatatlan, és csak frissítés után jelenik meg rendesen a fórum. Egy másik oldalon van egy flash képnézegető galéria, ott minden galériánál így be kellene frissíteni az oldalt ahhoz, hogy menjen. Szóval erre keresnék valami megoldást. Linux alatt használjuk, a vodás connect izé nélkül (az valamiért nem ment), simán a /etc/wvdial.conf-ban lett beállítva, és így üzemel. Másnál van hasonló probléma?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest