Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Igaz, hogy nem szorosan ide tartozik, de fogalmam nincs melyik topikba kellene feltennem és mivel ideszoktam írogatni ezért itt teszem.
Lenne egy kis problémám. Éppen a számítógépen dolgoztam miközben egyszer csak befagyott és nem reagált semmire. Reseteltem, de még a bootolás előtt megállt a gép, Live cdbe, majd ismét boot, így már elment az operációs rendszer választó menüig. De ha Windows választok akkor elkezd betölteni majd a betöltőcsík után 1 mp-re bevillan egy kék képernyő fehér betűkkel és újraindul a gép. Az ubuntunál elkezd betölteni majd I/O hibát ír. Valakinek van valami ötlete, h mi lehet a hiba? Én a vinyóra gyanakszok.Felismeri de nem tudok rálépni Ubuntu Live CD alatt, bár ez akkor természetes ha rosszul van leállítva a win. Talán elszálltak a partíciók?
Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung kuponkunyeráló
- No Rest for the Wicked
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs