Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Nem egészen értem: na és egy másik megoldás?
így a legegyszerűbb frissíteni az E-T-t szerintem.És ha rottként kezeled a fájlokat teljesen mindegy, hogy ki a tulajdonosa(ezt az állítást egy hozzáértőbb ember igazán alátámaszthatná, vagy megcáfolhatná
)Most komolyan felrakatnál vele plusz egy programot (illetve nem tudom mit ránt még magával), azért, hogy hozzáférjen egy root mappához?
Ez olyan windowsos megoldásEgyrészt használhatja sudo-val rootként a beépített fájlkezelőt (Nautilus vagy Thunar nemtom mi van ubi alatt)
Másrészt megváltoztathatja chown-al a könyvtár tulajdonosát, és akkor onnantól simán tud benne garázdálkodni
Harmadrészt chmod 777-el megadhatja, hogy a tulajdonostól függetlenül, mindenki csinálhasson mindent a könyvtárral -> ld. egyel feljebb
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)