Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ballington
üzenetére
keversz egy picit.A sudo az csak root jogokkal ruház fel.Ha anélkül próbálnád feltelepíteni az E-T-t akkor valószínüleg nem menne, mivel nagy valószínüséggel a '/usr/share' mappába telepíti fel magát és ahoz, hogy oda írni tudjál root jogokra van szükséged.Törölni: sudo apt-get remove xy (az xy a játék neve)
futtatni a játékot: sudo xy vagy alt+f2 és oda beírni a játék nevét, majd entert kell nyomni.Nem egészen értem: na és egy másik megoldás?
így a legegyszerűbb frissíteni az E-T-t szerintem.És ha rottként kezeled a fájlokat teljesen mindegy, hogy ki a tulajdonosa(ezt az állítást egy hozzáértőbb ember igazán alátámaszthatná, vagy megcáfolhatná
)
egyébként én most töltöm [innen] a játékot és majd megnézem én is, hogy mi merre hogyvan.
Aktív témák
- Windows 10
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Napelem
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)