Hirdetés
Aktív témák
-
erdoke
titán
Köszi, most nyomtatási probléma miatt visza kellett jönnöm Vista alá, de később majd tesztelem. A nyomtatás is megér egy misét, látszólag magától felismerte a Canon LaserShot 1120-as nyomtatómat, valójában meg csak hibaüzenetet kapok nyomtatás helyett...
A mountolással az a furcsa, hogy némelyik alkalmazás ugyanúgy behív egy fájlkezelő ablakot, és abban minden tökéletes, mások meg csak egy Ubuntu területre csökkentett keresőt dobnak fel, amiben nem lehet fentebb kutakodni. Rendszer indulásakor az összes mountolt HDD azonnal látszik az asztalon.
Re: #6717
Azt használom, amit a "Helyek"-nél választva egy meghajtót/könyvtárt automatikusan feldob a Gnome. Ezek szerint a Nautilust... Korábban engedélyeztem a rejtett fájlok mutatását, de agyökér tartalmát nem figyeltem, azt hittem ugyanis, az usr a "user" rövidítése, így esetemben az erdoke-n belül kell kutakodnom.
Jó pap holtáig imádkozik. 
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó pap holtáig imádkozik.