Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Aktív témák
-
bsh
addikt
nem perverz, csak lusta!

meg sokkal jobb 400000000 frissítést leszedni, majd 2x 6-700 megás dist upgrade-t töltögetni, mint 1x a 8.04-et leszedni és kiírni cd-re, nem?!
1, firewire: nem, nincs ebben semmi, ez valami megkövült rdramos intel lap. ez olyan régi, hogy még processzor sincs rajta!

3, ööööö... ezt majd megkeresem, de végigtúrtam már mindenféle menüket és ilyenre nem emlékszem. na majd a google segít remélem
(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)
4, jelentem time.kfki.hu még megy, nekem minden arról frissít. emellett be van állítva ubuntu.com is. egyébként tudtommal az ntp figyelembe veszi az időzónákat meg a téli/nyári időszámítást is. ja és valaki írta ezt az utc-t meg hogy a júzer f...sága, ha nem kapcsolja ki, stb stb. - ez jó is lenne, de ilyen opciót sem találtam. hol van ez? ntp configban? majd megsasolom.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)