Aktív témák
-
GD, Major Major, sh4d0w:
Köszi szépen a hozzászólásokat!
Azt elfelejtettem leírni, hogy lenne rajta még egy file megosztás is, és nyomtató megosztás is. Gondolom a samba elég erre, a file megosztást süsü alatt szépen meg is tudtam oldani, a nyomtatóval meg eltökölök.
Azt hiszem, veszek SD ramot a gépbe, mert a gép egészét biztosan nem fogom lecserélni.Ha marad egyelőre az xfce, attól még parancssorból meg tudom csinálni azokat a dolgokat, amiket a kde, és a gnome tud, és az xfce nem, ugye? (tudom, hülye kérdés; tuti, hogy igen
)A win2k szerintem sokkal lassabb, mint az XP (többet töltöget, régebben volt fent mindkettő), és egyébként is szeretnék egy linuxos gépet, mert külön célom, hogy megismerkedjek vele a mostaninál sokkal komolyabb szinten.

Amúgy nem vagyok teljesen ellene a panacssoros megoldásoknak, ha tudtok jól hazsnálható, gyors, és megbízható parancssoros DC++ kliensről (többszálú), vagy torrent kliensről, akkor írjatok. Guglizok én is, csak több vélemény mindig jobb.
Köszi!
yetike: Neked is köszi, ezeket nem is tudtam...

Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)