Hirdetés
Aktív témák
-
GD, Major Major, sh4d0w:
Köszi szépen a hozzászólásokat!
Azt elfelejtettem leírni, hogy lenne rajta még egy file megosztás is, és nyomtató megosztás is. Gondolom a samba elég erre, a file megosztást süsü alatt szépen meg is tudtam oldani, a nyomtatóval meg eltökölök.
Azt hiszem, veszek SD ramot a gépbe, mert a gép egészét biztosan nem fogom lecserélni.Ha marad egyelőre az xfce, attól még parancssorból meg tudom csinálni azokat a dolgokat, amiket a kde, és a gnome tud, és az xfce nem, ugye? (tudom, hülye kérdés; tuti, hogy igen
)A win2k szerintem sokkal lassabb, mint az XP (többet töltöget, régebben volt fent mindkettő), és egyébként is szeretnék egy linuxos gépet, mert külön célom, hogy megismerkedjek vele a mostaninál sokkal komolyabb szinten.

Amúgy nem vagyok teljesen ellene a panacssoros megoldásoknak, ha tudtok jól hazsnálható, gyors, és megbízható parancssoros DC++ kliensről (többszálú), vagy torrent kliensről, akkor írjatok. Guglizok én is, csak több vélemény mindig jobb.
Köszi!
yetike: Neked is köszi, ezeket nem is tudtam...

Aktív témák
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ASUS notebook topic
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)