Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Üdv

Úgy döntöttem, hogy a mindennapi használatra feltennék egy Ubunu -t és a Windows -t meghagynám játékokra és zenélésre (sajnos a megszokott programok nem érhetők el Linuxra).
Kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok nekem, melyik Ubuntu verziót? Amire használnám a rendszert: netezés, filmnézés, GIMP, irodai alkalmazások (libre vagy open office), zenehallgatás, néha egy kis html/php mókolás.
Fontos lenne, hogy megmaradjon a bejáratott és belakott Windows 7. Az Ubuntu -t másik HDD-n lévő partícióra telepíteném, tehát a dual boot megoldására is kéne nekem valami tipp, hogy hogyan oldható meg (ha meg angol nyelvű leírás azt is megköszönném, a Google -ben sok mindent találtam, nem tudom pontosan melyik a kevésbé rizikósabb megoldás).Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Steam topic
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest