- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Na arról még nem hallottam, hogy a -gb3-as változat lefagyott volna, és persze nem is tapasztaltam. Mindenesetre én a PPA-ból való telepítést javaslom, hiszen az abban található Gambas 3-mal fordítom és tesztelem az alkalmazást. Te amúgy honnan vetted akkor a Gambas 3-at hozzá?
Egyébként a Systemback tesztelése közben most se tapasztaltam semmilyen problémát, nem fagyott le, nem okozott problémát, hanem jól megcsinálta jó pár alkalommal is a másolást/telepítést.
Én még mindig hardveres vagy hardverbeállításos hibára gyanakszom, mert az alkalmazás direktben nem okozhatja másolás közben az egész gép lefagyását.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Motoros topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest