Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
A konkrét grafikus felület összerakása nem bonyolult, illetve meglehet azt is bonyolítani ha átméretezhető ablakot csinálsz sok elemmel. Tehát az elemeket összelehet kattintgatni, ez a könnyebbik fele, de az egész "bedrótozása" már pötyögős feladat, ennek az alapja a BASIC. Ezt nagyon jól kilehet egészíteni különböző shell szkriptekkel, és persze bármi egyéb futtatható fájlal.
Természetesen szívesen segítek benne, persze azért túlontúl bonyolult feladatok végrehajtását azért én sem biztos, hogy megtudok oldani. Rengeteg lehetőség van a Gambasban, én a Rendszermenttel csak kis részét használom ki.
Most egyébként én is pont dolgozom vele, mert újraírom az alkalmazásomat teljesen angol nyelvűre, ehhez pedig újraterveztem a grafikus felületet is.
Egyébként ha közkincsre szánod az alkalmazásodat, akkor megfontolandó a Gambas 2 használata, hiszen az minden támogatott Ubuntu kiadás tárolójában benne van, és még az összes Debian alapú újabb disztrókban is. A Gambas 3-ra konvertálás pedig egyébként pár másodperc, így könnyen meg van az is, visszafele viszont nem kompatibilisek.
Meg egyébként én a Gambas 2 .class pötyögős felületét jobban szeretem, mert a hármasnál a kurzor nagyon hülyén viselkedik (mint most a Google-nél), egyel odébb töröl mint kéne, nehéz látni.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest