Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Hallottam vmit, h ez csak rejti... nem tudom. FF-el 7-es óta rengeteg bajom volt, inkább lemondtam pár hasznos kiegről, Chrome így is gyorsabb, stabilabb.
Kernelt nem fordítanék, nem vok akkora májer
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...
Music store lens, meg midi lejátszó sem hiányzik, automata backup és frissítés minek nekem? Megoldom manuálisan, nekem tetsző időben. Apróságok, de ilyen vagyok
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...