Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Hallottam vmit, h ez csak rejti... nem tudom. FF-el 7-es óta rengeteg bajom volt, inkább lemondtam pár hasznos kiegről, Chrome így is gyorsabb, stabilabb.
Kernelt nem fordítanék, nem vok akkora májer
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...
Music store lens, meg midi lejátszó sem hiányzik, automata backup és frissítés minek nekem? Megoldom manuálisan, nekem tetsző időben. Apróságok, de ilyen vagyok
Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...