Hirdetés
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Nekem amikor azt szokták mondani az ügyfelek, hogy "et atya úr isten... 40% ramot zabál a gép alapban" akkor több lehetőséget is fel szoktam kínálni nekik:
- Tegyen még bele rtamot
- Kapcsolja ki azt a rohadt minialkalmazást és akkor nem zavarja majd
- A Ram azért van, hogy használjuk, töltsük és olvassuk. Ha max kapacitáson 80%ot eszik. Az azt jelenti, h 20 még szabad
Persze nem ilyen egyszerű a dolog ez rendben van, de én spec nem szoktam vele foglalkozni, h 2GB ramból épp 170 vagy 410 MB-ot zabál a rendszerem sima terminálokon. Amég a 7köznapi progik zökkenőpmentesen futnak, addig nekem tök mindegy. Majd utána varázsolunk (bele egy nagyobb memót)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)