- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
Aktív témák
-
aag
őstag
Hogy miért nem települ automatikusan - gondolom mert még annyira sem stabil, mint amit az Ubuntu fejlesztők be szoktak pakolnia tárolókba, így nincs fent az official tárolókban
Persze, lehet ezt gondolni, de aztán két hónap múltán, minden változtatás nélkül egyszercsak bekerül mégis. ismét-csak lehet mit gondolni: például azt, hogy vizsgálgatják-szagolgatják. De végül-is a frászkarika tudja mi történik...
Ha valaki valahol csinált belőle .deb csomagot, vagy feltette PPA-ba, akkor lehet neki örülni, ki lehet próbálni. Ha nem, akkor forrásból lefordítani.
Biztos-ami-biztos alapon én inkább várok. Nem tudom mennyire bölcs dolog, meg zavar is ez az egyharmaddal nagyobb terhelése az aksinak, de-hát a fene vigye el, várni kell. Vagy marad a főszerkesztő pecse. Csak azt meg nem tudom hogy kell csinálni és azt sem, hogy nincs-e véletlenül valami ellenjavallata a dolognak. Tudja valaki? Please!
Aktív témák
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest