Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
SzEgHaLoM
üzenetére
több helyen is olvastam mostanában olyat, hogy egy linux teljesen leveszi a fényerőt egy nb képernyőjéről. először próbáld meg, hogy fn+FX/Y funkcióbillentyűvel tudod-e változtatni a fényerőt. ha szerencséd van, nem csak szoftverrel működnek a funkció billentyűid. illetve azt sem árt ellenőrizni, hogy esetleg a kimenetet nem állította-e át a rendszer, bár ezt szerintem nem kellene megjegyeznie.
a másik, hogy az újabb ubuntu verziókba szokott sz*r nyílt nvidia meghajtó bekerülni, ami nem kompatibilis bizonyos kártyákkal. szóval ha a fényerős tipp bejön, akkor boot során nyomogasd a shiftet, így elvileg bejön a grub2 rendszerválasztó menüje. itt recovery módot kellene indítani, majd egy failsafe x-et, amivel driver nélkül talán betölt az x. ha ez sikerül, akkor iziben feltolni minden frissítést, és keresni zárt meghajtót a kártyádhoz. unity alatt nem tudom ez hol van, de 11.04-ben még be tudsz klasszikus gnome alá jelentkezni, ott a rendszer/adminisztráció/további illesztőprogramok alatt valószínűleg talál majd valamit.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest