- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
mzx
senior tag
1)
harry... a gyökérben levő mappák közül a hibátlanokat beolvassa, nyilván. Ami meg tele van hibás mappákkal, abba meg nem tud belépni, de ha megprobálom, lefagy (linuxban). Ezt irtam eddig is, ezt nem tudom másképp modani; vagy lehet??
Azt is irtam, hogy ez az egyik file kezelőben történt.
(Vagy az nem stimm szerinted, hogy azt nem jeleztem, konzolból milyen mélységig tudok belelépni abba a kérdéses mappába? Ennek szerintem nincs jelentősége a törlése szempontjábol.)2)
Avval kezdted mai első reagálásodat, mint korábban máskor is: lekezelő módon. Most pl utaltál a régi stilusodra, melyekkel lekezeltél: google, első találat. És mit látok ott? Egyszerű
rm parancstól szóló leirást.
Ez azt jelenti: mzx, csak venned kéne a fáradtságot ki guglizni, hogy legalább az alapparancsot megtudd.Nézd, eg yszóval nem mondtam, hogy nem mukodik az egyszeru parancs, egy paraméterrel az összetett problémák NÉMELYIKÉRE. Én azt mondtam hogy megint lekezelően adtál tudtomra valmit, hogy nos, rm az alapparancs, az összetett törlési problémádra, mzx.
MINTHA NAGY ESÉLLYEL ÉS MINTHA AZ ESETKE TÖBBSÉGÉBEN MUKODNE az rm parancs, ÖSSZETETT törlési baj esetén...A lekezelésedről még annyit:
másoktol nem nagyon tapasztaltam még itt. Ez is mutatja, hogy
NEM arrol van szo, tulérzékeny lennék.Nos, remélem alaposan körüljártam a közöttünk levő kommunikácios zűrt, mellőzve a felesleget.
Aki ennél tömörebben ki tud térni minden léynegesre ilyen esetben mint kornkréátan a kommunikácios problémám veled,
valamit tömörebben aki meg tudja fogalmazni, ami a mai első hsz-emben szerepel, azaz az összetett törlési problémám, attól nyitottan és szivesen veszek példát.De szerintem sokat nem lehet tömöriteni ezen, akárhogy is fáj ez neked, harry.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Suzuki topik
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest