Hirdetés
Aktív témák
-
Na fejlemények.
Utánanéztem (le kellett szedni a kártyáról a matricát) a tuneren 8533-as (vagy 8933, vagy 8331) szám van, kissé leszakadt a cetli, ami rajta volt.
Ez Tvision vagy Tena tunert jelet valószínúleg, tehát 58,59, 60,61-es típusok közül valamelyik. Végigpróbáltam.
Tök mindegy, mit adok meg neki, azt mondja a dmesg, hogy nincs hangeszköz, az lspci szerint pedig ott van a Brooktree audio controller.Egy fórumon olvastam, hogy az "audio device absent" üzenet nem jelent semmit; viszont akkor most...?
Kubuntum van, annak a mixerében csak Line in és mikrofonbemenetet tudok választani; alsamixerben szintén. Egyiken sem szól.
Ennek a kártyának a hangkimenete meg a CD bemenetre köthető az alaplapon/hangkártyán.
Lehet, hogy ez a gond?Valaki megerősíthetné, hogy ez vagy nem, mert nincs itthon egy nyamvadt tüskesorom, hogy kikössem a kártya kimenetét a hangkártya line injére...
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest