Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Hali !
Két, ill. több kérdésem lenne.
1, Hogyan lehet azubi10.10-est rábírni, hogy használja a floppy meghajtót, ill. működjön a kfloppy ?
2, A gépemben lévő 160 gigás sata vinyót ki akarom cserélni egy 250 gigásra, a régin van két partíció , egy ubi és egy vin7 , az ubi grubja ezen vinyó bootsectorában van, innen indítható a win7-es is. Átklónoznám clonezillával a régi vinyót az ujra. Eddig sima minden, csakhát az uj vinyó UUID-je más lesz mint a régié , igy valószinüleg ledöglik az egész rendszer, és a win7 sem lesz bootolható. Az idő nem számit, gondolom ez egyszerűen gyógyítható egy linux ujratelepítéssel az előző linux helyére, vagy én buta kezdő meg tudom valahogy úgy is gyógyítani, hogy bebútolok egy live cd-ről és áteditálgatom a mit tudom én mit? De mit és hogyan?
köszi CSI
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs