Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Köszönöm, kedves vagy, hogy segíteni próbálsz. Végigfutottam a lépéseken. Hááát-nemegyszerű... Szóval ennyit nem ér meg a dolog. Szerintem. És azt sem gondolom, hogy ez az Abejava programozók vacak munkája lenne. Szerintem a linux, azon belül a jelenlegi Ubuntu nincsen felkészítve "gyárilag" egy ilyen akcióra. Mert egy deklaráltan felhasználóbarátra tervezett desktop-oprendszerben az Abejava futtatásához szükséges dolgok legyenek nekem előre telepítve (mint a W7-nél)! De ha nem, hát az a minimum, hogy szól a rendszer (pont mint az XP-nél), hogy mire kattintsak a szükséges dolgok telepítéséhez.
Megmondom őszintén az ilyesmin nagyon ki vagyok akadva. Mert kétféle program van. Az egyik ami valódi élet-feladatot old meg és a másik, ami maga a számítógépes rendszer működtetéséhez szükséges és a csicsák. Én úgygondolom, hogy az elsődleges egyértelműen a valódi élet-feladatok megoldása. Amíg a rendszer nem képes ezeket maradéktalanul megoldani, addig nem is igazán rendszer, addig csak egy gány.
Lehet most túlzok, de nem baj. Mérges vagyok rajta. Nem elég-hogy nem söralátét méretű a bevallás, de még órákat rászánva sem tudom működésre bírni a percre-frissített, felhasználóbarát rendszeremmel? Gány, nem oprendszer! Tessék megcsinálni! Különben nem használom, még ha olyannyira is ingyen van, akkor sem! Irgum-burgum!

Aktív témák
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzol Screenshot
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest