Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Na most kezdtem el megbánni, hogy ubuntut is akartam rakni erre a netezős gépre.
Tehát akkor összefoglalom az inmár egy napos szopásom történetét:
-fx5500-al nem akar képet adni az ubuntu
-betszek mellé egy S3 Virage PCI-t, hogy lássak valamit.
-szeretném csinálni az itt linkelt leírást nv driver cseréjére de elkezd update-elni.
-gondoltam hagyom hogy befejezze
-hibát ír a végén:
-majd restartot kér
-restartolom
-indítanám a firefox-ot, hogy végre a kurva nv driverrel tudjak foglalkozni mire ezt kapom:
-szóval most ott tartok, hogy szarabb a helyzet mint volt és vissza kellett jönnöm win alá, hogy ezt a hsz-t megírhassam.Most jött el az a pont, hogy kezdek ideges lenni.
És megfogalmazódott bennem egy aggasztó kérdés:
AGP-s FX5500 mellett most bent van az S3 és csak azon keresztül látom az ubuntut. Így is meg lehet csinálni, hogy rendes driver kerüljön az NV alá?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest