Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
quby
őstag
Valaki nem tudja a, hogy a telepitő szoftverválaasztás pontjában kiválasztott DNS server milyen csomagokat telepít? Ujraraktam az ubi servert, és ezt mindig be szoktam jelölni, de most nem tettem. A netmegosztás az istennek nem akar menni..
A konfigfájlok a korábban működő telepitésböl lettek mentve. Hálózat rendben WAN felé megy , LAN felöl rendben Maszkolás beállitva, ipforward szintén. Most valami DNS gondra gondolok.... 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A konfigfájlok a korábban működő telepitésböl lettek mentve. Hálózat rendben WAN felé megy , LAN felöl rendben Maszkolás beállitva, ipforward szintén. Most valami DNS gondra gondolok....