Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
agemate
üzenetére
Várjunk csak, a windows indul, csak az ubi nem? Most esik le, hogy az ntldr-rel, kevertem.
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.
Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.