Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Eltávolítottam, nem volt rajta semmi.
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem. 
Ha létrehozok egy partíciót az Ubuntunak, akkor telepíthetem Wubival arra, vagy az sem jó?
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem.