Hirdetés
Aktív témák
-
DarPet
tag
válasz
Lakers
üzenetére
Hello! Egy virtuális gépnek is adhatsz 1giga felett memóriát (amíg van rá keret), és a proci sem lehet probléma, igaz (ha jól tudom) csak egy magot használhat. Az biztos, hogy a virtualizációt be kell kapcsolni a BIOS-ban az optimális teljesítményhez.
Szerk.: a nagy erőforrás igény itt a videókártya virtualizációjának hiányára utalt szerintem.
A Windows MBR bejegyzésének a helyreállításáról jut eszembe... Egyszer sikeresen elrontottam a visszaállítást, mert valószínűleg rossz parancsot írtam fel, és használtam a bootsect-nél a /all kapcsolót is, ami ha jól vettem ki, az összes meghajtón megcsinálta a beállítást... vagy nem tudom mit csinált, de azóta nem tudom beolvasni a 16x-os mínuszos DVD-ket (olyan volt a meghajtóban, amikor futott a parancs, és lefagyot... tehát reset volt, és utána semmi...) . Szerencsére volt kéznél egy Ubuntu CD.

Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma a DVD-íróval? +os DVD-ket olvas... meg CD-ket is...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest