- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
DarPet
tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy az intel oldalán elérhető új driver kompatibilis-e a normális telepítőről felrakott Ubuntuval (10.04.1). Esetleg van vele valakinek tapasztalata?
Olvastam, hogy van egy másik driver, de az eltávolítja a compiz effekteket. Meg azt is, hogy nem adódik sok jó a GMA 500 linux alatti használatából...
Win7 alatt megy a HD gyorsítás is, esetleg itt is van remény erre?Előre is köszönöm a választ!
-
DarPet
tag
válasz Rebirth II. #30200 üzenetére
Hello
Windows alól esetleg megpróbálhatod ISO recorderrel. Itt megtalálod.
-
DarPet
tag
válasz Lakers #30220 üzenetére
Hello! Egy virtuális gépnek is adhatsz 1giga felett memóriát (amíg van rá keret), és a proci sem lehet probléma, igaz (ha jól tudom) csak egy magot használhat. Az biztos, hogy a virtualizációt be kell kapcsolni a BIOS-ban az optimális teljesítményhez.
Szerk.: a nagy erőforrás igény itt a videókártya virtualizációjának hiányára utalt szerintem.
A Windows MBR bejegyzésének a helyreállításáról jut eszembe... Egyszer sikeresen elrontottam a visszaállítást, mert valószínűleg rossz parancsot írtam fel, és használtam a bootsect-nél a /all kapcsolót is, ami ha jól vettem ki, az összes meghajtón megcsinálta a beállítást... vagy nem tudom mit csinált, de azóta nem tudom beolvasni a 16x-os mínuszos DVD-ket (olyan volt a meghajtóban, amikor futott a parancs, és lefagyot... tehát reset volt, és utána semmi...) . Szerencsére volt kéznél egy Ubuntu CD.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma a DVD-íróval? +os DVD-ket olvas... meg CD-ket is...[ Szerkesztve ]
-
DarPet
tag
válasz hackeeeee #30223 üzenetére
Próbáltam újra felrakni, de mivel a legfrissebb van fent, így leállította a frissítést... Esetleg van valamilyen módszer, ami kötelezi, hogy elfogadja?
Egy Pioneer DVR-111D IDE-s meghajtóról van szó, és a hivatalos firmware van rajta, amit nem lehet visszaállítani régebbire a gyártó szerint...Közben még egy kérdés: az Ubuntu (10.04.1 amd64) Szoftverközpontból telepített flash player nem működik tökéletesen (lejátszódnak a videók, de nem tudok felbontást váltani csak ha a címsorba beírom, hogy "&hd=1", a Vodafone honlapján pl. a telefonválasztásnál nem tudok rákattintani a telefonokra, ha sikerül, akkor is random, hogy mikor). A 10.1.82.76ubuntu0.10.04.2 verziószámmal rendelkező flashplugin-installer lett telepítve (Adobe Flash bővítmény címen szerepel).
[ Szerkesztve ]
-
DarPet
tag
Köszi, ezt én is megtaláltam a lemezkép letöltésekor, ezért utána is néztem, és az Ubuntu saját honlapjának a help részén ezt találtam, ahol elég konkrétan írják, hogy ha nincs különösebb indokom, és megfelelő a hardver, akkor a 64biteset telepítsem.
nolika: amikor én próbáltam a Kubuntut, nekem a bejelentkezéshez (a telepítéskor megadott) jelszóval simán tudtam telepíteni. Szerintem próbáld meg a szoftverközpontból telepíteni, vagy terminálban a "sudo apt-get install #alkalmazásnév#" paranccsal. Ha máshogy nem megy, telepítsd újra a rendszert, hátha megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs