Hirdetés
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
body007
üzenetére
Ahogy írtam, a f.luxhoz és a redshifthez a GUI-k egy kalap kakit sem érnek. Nem is az eredeti fejlesztőik csinálták. Feltelepítettem az eredeti redshiftet (amihez legalább ppa is van), beállítottam egyéni paraméterek alapján automatikusan indulónak a gtk-redshiftet (ez a reshifttel jön), és működik szépen. Most pl nappali fény van, de tegnap este is nem egyik pillanatról a másikra vette le a színhőmérsékletet, hanem a kinti sötétedéssel együtt. Szóval elégedett vagyok.
A gtk-s indító meg azért kell, mert kitesz egy ikont a panelra, amivel ki-be lehet kapcsolni, ha mégis felül szeretném bírálni.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gtk-s indító meg azért kell, mert kitesz egy ikont a panelra, amivel ki-be lehet kapcsolni, ha mégis felül szeretném bírálni.