Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Nem tudom, miért vagy miért nem, de az emesene nem mutatja, ha valaki elérhető lett, ez mindig csak akkor derül ki számomra, ha rákattintok
Az amsn ezt tudta, viszont az egyrészt folyton elfelejtette a beállított profilképet, valamint érdekes módon egy kompresszoros géptisztítás után ha elindítottam, legkésőbb 1-2 perc múlva jött a restart, bár néha azonnal is
Szóval maradt az emesene, ráadásul az összes kliens közül ez vált be legjobban.Ezen a bejelentkezési dolgon hogyan lehet segíteni? Mert nem találtam...

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az amsn ezt tudta, viszont az egyrészt folyton elfelejtette a beállított profilképet, valamint érdekes módon egy kompresszoros géptisztítás után ha elindítottam, legkésőbb 1-2 perc múlva jött a restart, bár néha azonnal is
Szóval maradt az emesene, ráadásul az összes kliens közül ez vált be legjobban.