Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Nem tudom, miért vagy miért nem, de az emesene nem mutatja, ha valaki elérhető lett, ez mindig csak akkor derül ki számomra, ha rákattintok
Az amsn ezt tudta, viszont az egyrészt folyton elfelejtette a beállított profilképet, valamint érdekes módon egy kompresszoros géptisztítás után ha elindítottam, legkésőbb 1-2 perc múlva jött a restart, bár néha azonnal is
Szóval maradt az emesene, ráadásul az összes kliens közül ez vált be legjobban.Ezen a bejelentkezési dolgon hogyan lehet segíteni? Mert nem találtam...

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az amsn ezt tudta, viszont az egyrészt folyton elfelejtette a beállított profilképet, valamint érdekes módon egy kompresszoros géptisztítás után ha elindítottam, legkésőbb 1-2 perc múlva jött a restart, bár néha azonnal is
Szóval maradt az emesene, ráadásul az összes kliens közül ez vált be legjobban.