Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Nem tudom, miért vagy miért nem, de az emesene nem mutatja, ha valaki elérhető lett, ez mindig csak akkor derül ki számomra, ha rákattintok
Az amsn ezt tudta, viszont az egyrészt folyton elfelejtette a beállított profilképet, valamint érdekes módon egy kompresszoros géptisztítás után ha elindítottam, legkésőbb 1-2 perc múlva jött a restart, bár néha azonnal is
Szóval maradt az emesene, ráadásul az összes kliens közül ez vált be legjobban.Ezen a bejelentkezési dolgon hogyan lehet segíteni? Mert nem találtam...

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az amsn ezt tudta, viszont az egyrészt folyton elfelejtette a beállított profilképet, valamint érdekes módon egy kompresszoros géptisztítás után ha elindítottam, legkésőbb 1-2 perc múlva jött a restart, bár néha azonnal is
Szóval maradt az emesene, ráadásul az összes kliens közül ez vált be legjobban.