- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Plazma TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
weinmaker
üzenetére
többféle beállítási lehetőség van, hogy melyik képernyő mit csinál, de az egyes funkciók kártyafüggőek...
azt amit irtam, hogy kiterjesztett asztalnál (amikor az egyik képernyőn csak háttér van) az alkalmazások húzkálhatóak a két képernyő között, azt kipróbáltad? nálam ilyenkor amit áthúztam, az következő induláskor ott jelent meg, ahol be lett zárva (bár csak egy-két lejátszót próbáltam, és nem is tetszett ez a fajta megoldás)...van egyébként egy olyan, hogy xinerama. elvileg ez egy több monitort kezelő x kiterjesztés, ha mással nem, talán ezzel sikerülne meghergelni amit szeretnél, csak valami jó leírást kellene róla találni...
viszont akárhogyan is lesz, azt nem árt tisztázni, hogy a topiclakók szívesen segítenek neked és bárkinek mindig, amikor tudnak. viszont ahhoz, hogy egyes komolyabb problémák megoldást nyerjenek, sokszor türelem, és esetleg hosszadalmas próbálkozás vezethet. szoval annak ellenére, hogy nem megy valami varázsütésre, ne ess kétségbe, mert sajnos az ilyen előfordul... sőt sajnos még az is, hogy esetleg valamire nincs megoldás amit szeretnél... (de jelzem, ez a probléma szerintem nem teljesen ilyen)
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Jövedelem
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Arena Breakout: Infinite
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest