Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
weinmaker
üzenetére
többféle beállítási lehetőség van, hogy melyik képernyő mit csinál, de az egyes funkciók kártyafüggőek...
azt amit irtam, hogy kiterjesztett asztalnál (amikor az egyik képernyőn csak háttér van) az alkalmazások húzkálhatóak a két képernyő között, azt kipróbáltad? nálam ilyenkor amit áthúztam, az következő induláskor ott jelent meg, ahol be lett zárva (bár csak egy-két lejátszót próbáltam, és nem is tetszett ez a fajta megoldás)...van egyébként egy olyan, hogy xinerama. elvileg ez egy több monitort kezelő x kiterjesztés, ha mással nem, talán ezzel sikerülne meghergelni amit szeretnél, csak valami jó leírást kellene róla találni...
viszont akárhogyan is lesz, azt nem árt tisztázni, hogy a topiclakók szívesen segítenek neked és bárkinek mindig, amikor tudnak. viszont ahhoz, hogy egyes komolyabb problémák megoldást nyerjenek, sokszor türelem, és esetleg hosszadalmas próbálkozás vezethet. szoval annak ellenére, hogy nem megy valami varázsütésre, ne ess kétségbe, mert sajnos az ilyen előfordul... sőt sajnos még az is, hogy esetleg valamire nincs megoldás amit szeretnél... (de jelzem, ez a probléma szerintem nem teljesen ilyen)
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest