Hirdetés
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
weinmaker
üzenetére
többféle beállítási lehetőség van, hogy melyik képernyő mit csinál, de az egyes funkciók kártyafüggőek...
azt amit irtam, hogy kiterjesztett asztalnál (amikor az egyik képernyőn csak háttér van) az alkalmazások húzkálhatóak a két képernyő között, azt kipróbáltad? nálam ilyenkor amit áthúztam, az következő induláskor ott jelent meg, ahol be lett zárva (bár csak egy-két lejátszót próbáltam, és nem is tetszett ez a fajta megoldás)...van egyébként egy olyan, hogy xinerama. elvileg ez egy több monitort kezelő x kiterjesztés, ha mással nem, talán ezzel sikerülne meghergelni amit szeretnél, csak valami jó leírást kellene róla találni...
viszont akárhogyan is lesz, azt nem árt tisztázni, hogy a topiclakók szívesen segítenek neked és bárkinek mindig, amikor tudnak. viszont ahhoz, hogy egyes komolyabb problémák megoldást nyerjenek, sokszor türelem, és esetleg hosszadalmas próbálkozás vezethet. szoval annak ellenére, hogy nem megy valami varázsütésre, ne ess kétségbe, mert sajnos az ilyen előfordul... sőt sajnos még az is, hogy esetleg valamire nincs megoldás amit szeretnél... (de jelzem, ez a probléma szerintem nem teljesen ilyen)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest