Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
menyko
üzenetére
A PCI port eleve kizárva ha SATA2-es kell, hisz gyakorlatilag értelmetlen lenne. Így rákeresve, már egyáltalán ebben az árkategóriában is nehéz találni ilyet, de a 6 portosról nyugodtan lemondhatsz. Szerintem amúgy a piacon levő, ilyenekben megtalálható vezérlőket gond nélkül kezeli a Linux kernel, maximum csak újabbat kell telepíteni, nem nagy ügy. Az árgépen nézegettem és úgy látom, hogy ilyen olcsóbb kategóriában csak 2 portosak vannak, de abból akár vehetsz hármat is és még benne vagy a keretbe (más kérdés, hogy annyit nem tudsz berakni, max. kettőt ha nem kell videókaresz).
De tessék, ezt az egyet találtam.(#29249) x123456: Hiszen írta, hogy milyen alaplapja van, azon is 6 port van ha megnézed. Nyilván ezeken felül kellene neki még.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest