Hirdetés
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat,
@Kendek, igen arra utaltam az idő beállítása az általad leírtak szerint történt, időzóna Budapest blabla, ennek ellenére nem jegyzi meg, meglesem a linket amit adtál, ez az ntpdate eltávolítás hirtelen nem mond semmit :S
@body007, mint írtam persistent módban megy, így mindent megjegyez kivéve ezt...
@kovaax, az az érdekes hogy ezelőtt ubunutu netbook remix 10.04-el próbálkoztam és ott gond nélkül megjegyezte, az easy peasy gyakorlatilag ugyan az csak egy kvázi kibővített változat, (van skype, mozzilla pluginok flash etc előre felrakva, beállítva, más a movie player és alapból minden kodek fennt van stb.) ezért tetszik jobban, gyakorlatilag 100%-ig plug and play.

Üdv.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest