- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Pár napja észrevettem hogy frissítéskor olyan hibaüzenetet dob a rendszer hogy valamelyik tároló elérhetetlen, eléggé zavart, kisakkoztam melyik az, ami a rendszerment volt, és töröltem is a tároló bejegyzését.
Nagyon nem tetszik egyébként az, hogy vanak ezek a tároló felvételi lehetőségek, amiket azért vesz fel az ember, mert frissebb változatot szeretne az adott programból, és az újdonságokról automatikusan értesülni, de ahogy gyűlnek a tárolók, egyre nehezebb tudni mi mihez tartozik, példa. Tehát ehelyett az ömlesztett hülyeséghez képest, plusz oszlopok nem ártanának, pl oszlop hogy melyik program miatt lett a tároló felvéve, mikor, mennyire stabil szoftver érhető el az adott tárolóból stb., ja és nem ártana ha oszlop szerint abc szerint rendezhető lenne. Tehát valami értelem és kategorizálhatóság nem ártana, még az sem nagy gond ha saját kezűleg kell megadnom a kérdéses plusz adatokat. Van erre valami lehetőség ha már alapból nem tud ilyet?
Rendszermenttel kapcsolatban, ha nem akarok rendszermentést a /-ről, csak a home szinkronizálás érdekelne, az megoldható?
Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest