Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Hát, én ugyan leszerettem volna tölteni a Lubuntut, de csak a Beta3 kiadást láttam belőle, mint legfrissebbet. Persze ez érthető, mert nem hivatalos még, nem kell követnie a többi kiadást napra pontosan.
Mikor legutóbb néztem, akkor feltudtam telepíteni gond nélkül, de sajnos az az ISO nincsen már meg, így meg sem tom nézni, hogy pontosan miben tér el a megszokottól, de asszem az nem tért el ilyen értelemben semmiben.
Ha az ikonra kattintva nem indulna el, akkor nézd meg, hogy milyen parancsot ad ki mikor rákattintasz, és próbáld meg terminálban futtatni. Ubuntunál ez a
ubiquity --desktop %k gtk_gui
lenne, de persze ott biztosan más.(#25885) HollyBoni: akkor mindegy, hát ezért gépeltem annyit.

Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest