Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
a beállítások a legkevesebbek, de ha root user alatt fut, akkor mint írtam nem képes használni az ibus-t, amivel ugye ázsiai nyelveken lehet többek közt írni.
amúgy más téma, csak ma botlottam bele: amikor nem csatlakozik éppen sehova, akkor nem jeleníti meg a network manager ikonját az értesítési területen, ez kicsit probléma, mert így nem tudok wifi-t keresni, ugyanis nincs mire kattintani, hogy jelenítse meg az elérhető hálózatokat. illetve még egy gond a network managerrel, hogy amióta egyszer beállítottam a pppoeconf segítségével egy dsl kapcsolatot, azóta nem képes simán dhcp-vel csatlakozni routerre a gép, bedugom a kábelt és nem történik semmi... illetve előtte volt egy "auto" kapcsolat a vezetékesnél, de azóta nincs, és hiába adnék hozzá, ha azt mondom, hogy az összes user tudja használni, akkor nem adja hozzá, ha meg csak magamnak csinálom, akkor meg nem használja (vagyis nem tud csatlakozni)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest