- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
a beállítások a legkevesebbek, de ha root user alatt fut, akkor mint írtam nem képes használni az ibus-t, amivel ugye ázsiai nyelveken lehet többek közt írni.
amúgy más téma, csak ma botlottam bele: amikor nem csatlakozik éppen sehova, akkor nem jeleníti meg a network manager ikonját az értesítési területen, ez kicsit probléma, mert így nem tudok wifi-t keresni, ugyanis nincs mire kattintani, hogy jelenítse meg az elérhető hálózatokat. illetve még egy gond a network managerrel, hogy amióta egyszer beállítottam a pppoeconf segítségével egy dsl kapcsolatot, azóta nem képes simán dhcp-vel csatlakozni routerre a gép, bedugom a kábelt és nem történik semmi... illetve előtte volt egy "auto" kapcsolat a vezetékesnél, de azóta nincs, és hiába adnék hozzá, ha azt mondom, hogy az összes user tudja használni, akkor nem adja hozzá, ha meg csak magamnak csinálom, akkor meg nem használja (vagyis nem tud csatlakozni)
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robogó, kismotor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- VR topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest