Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha az ntfs-3g csomag fent van (alapból úgy tudom nincs), akkor jó, kivéve umask (lásd lentebb). Azt hiszem valamiben újabb/fejlettebb a sima ntfs-nél, neten rákereshetsz, nem tudom pontosan miben.
Az umask 777 biztos nem jó, az umask úgy működik, hogy amiket utána megadsz, azokat _nem_ engedélyezi a fájloknak. Tehát ezért általában a default umask 022, vagyis neked minden, a csoportnak és a többieknek meg nincs írás joga. Nekem amúgy nemes egyszerűséggel "defaults" van az ntfs-3g után írva, semmi más (talán - korábban már bemásoltam), működik így is...
A /dev/sd? tudtommal változhat, legalábbis nálam volt, hogy így mountoltam, egyik esetben ment, máskor nem, mert néha más eszköz kapta meg az adott nevet, nem tudom miért, vagy minek a hülyesége ez... Az UUID egyedi, ha a partíciót nem állítod el, nem változik.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NIOH 3
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest