Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
vrbst
tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Akkor akár felteheted a 64 bites verziót is, de az x86 is jó. Kicsit félreérthető voltam az előbb...
Én 3 partíciót szoktam létrehozni. Egy /-t, egy /home-ot és egy swap-ot. Telepítésnél lesz lehetőséged grafikus felületen particionálni, válaszd a "kézi" pontot. És légy figyelmes. Ha bizonytalan vagy, akkor akár lehet először közös partíción minden (ekkor /-t válassz csak csatolásni pontnak), de swap-ot akkor is ajánlott létrehozni. Ennyi RAM-mal 512 mb-ot mondjuk.
A wubi-t még sosem használtam (szerencsére nincs win a gépemen
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.