- Házimozi belépő szinten
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Látom közben ráleltél a plugines megoldásra. Amúgy nem, nálam nem megy a lejátszás a böngészőben, nem is telepítettem semmilyen plugint, főleg, hogy Operát használok, ott a Firefoxos beállításokkal nem mennék sokra. Én a letöltős majd lejátszós megoldást használom, ha nagy ritkán szükség van rá.
A Firefoxban a jobb egérgomb megnyomására mindig előjön egy menü, próbáld meg úgy akkor, hogy a szövegnél kattintasz és ott biztosan előjön. Ugyanúgy, a View Page Info-ra kattints, majd a Media fül alatt megtalálod a keresett címet. Vagy akkor a menüsávnál Tools -> Page Info, esetleg Ctrl+I (i).
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni sajnos...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest