Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nah, sikerült találnom egy frankó lejátszót, meg sikerült beállítanom is frankón, hogy menjen a hardveres gyorsítás. Mivel most drasztikusan csökkentettem a gépem fogyasztását, így 1,6 GHz-re lett beállítva a proci. Viszont így már igencsak akadozott az 1080p AVC, bár nem nézek ilyet gyakran, de azért idegesített, hogy nem megy.
MPlayerrel szórakoztam, de nem jutottam dűlőre igazán, mindig volt valami baja, hibával elszállt. De aztán felraktam az SMPlayert, ami egy frontendje, na ebben aztán mindent lehet frankón állítani, kiválóan működik a gyorsítás gl (gyors - ATI kártyák) kimeneti meghajtóval. Bár annyi igaz, hogy csak teljes képernyőn teljesen jó, de hát úgyis úgy nézi az ember ugyebár.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest